• Haber Başlık : Başkan`dan Miraç Kandili Kutlama Mesajı
  • Haber Konu : Başkan`dan Miraç Kandili Kutlama Mesajı
  • Haber Tarih : 10.03.2021
Başkan`dan Miraç Kandili Kutlama Mesajı

Belediye Başkanımız, Miraç Kandili Kutlama Mesajı Yayınladı.
Toplumumuzda mukaddes gün ve gecelerin çok büyük önemi vardır.Miraç gecesi de onlardan biridir.Üç aylarda Regaip Kandiliyle başlayan mübarek geceler birçok hikmet,sır ve bereketi içinde barındıran Miraç Kandili ile devam eder.Yardıma muhtaçlara el uzatma, destek olma ve paylaşım bu mübarek aylarda ve gecelerde daha da ayrı bir önem kazanır.Bu aylarda akrabalık ve komşuluk ilişkilerimizi yeniden gözden geçirmeli,toplum huzurunun ve kaynaşmasının sağlanmasına yönelik adımlar atmalıyız.Gelenek ve göreneklerine bağlı böylesine günleri çok önemsemekte, dostluk,kardeşlik,birlik ve beraberlik adına en güzel paylaşımları yaşamaktadır.Mübarek Miraç Kandili`nin tüm İslam alemine ve halkımıza hayırlara vesile olmasın diliyorum.
Bu özel gecede edilecek olan duaların ve yapılacak ibadetlerin Allah katında kabulünü diliyor, kandilinizi en içten duygularımla kutluyorum.
Belediye Başkanlığı Özel Kalem