• Haber Başlık : Dünyası Ramazan Olanın, Ahireti Bayram Olur.
  • Haber Konu : Dünyası Ramazan Olanın, Ahireti Bayram Olur.
  • Haber Tarih : 10.04.2021
Dünyası Ramazan Olanın, Ahireti Bayram Olur.
Belediye Başkanımız, Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında, On bir ayın sultanı olan Ramazanı Şerifin, rahmet ve bereket ayı olduğunu ifade eden Başkan, Ramazan Allaha olan kulluk şuurunun derinden hissedildiği, kırgınlık ve dargınlıkların unutulduğu, milli birlik ve beraberliğin pekiştiği yardımlaşmanın, yoksula ve muhtaca uzanan ellerin arttığı, müstesna bir zaman dilimidir. Bu ayda, muhtaca yardım etmeyi, küçüğü sevip büyüğü saymayı, kimsesize el uzatıp sahip çıkmayı, görmeyenin gözü, tutamayanın eli, konuşamayanın dili olmayı ve her şeyden önemlisi sevgi, hoşgörü, şefkat, iyilik dolu ve merhametli olmayı öğreneceğiz. Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir, Tebessüm sadakadır, Hadis-i Şeriflerini daha iyi idrak edeceğiz dedi.
Mesajının devamında Ramazan ayı, birlik ve beraberlik içinde bir millet olmamız için bizlere ayrı bir fırsat sunmaktadır.
Bu duygu ve düşünceler ile Ramazanın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allahtan niyaz ederim, dedi.