Belediye Sitesi
  • Haber Başlık : Sn.Başkanımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili mesaj yayımladı.
  • Haber Konu : Sn.Başkanımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili mesaj yayımladı.
  • Haber Tarih : 20.04.2021
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Sn.Başkanımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili mesaj yayımladı.
Ulusal bağımsızlığa kavuştuğumuz 23 Nisan 1920 tarihinde açılan TBMM’nin kuruluşunun yıldönümünü ve Mustafa Kemal Atatürkün çocuklara bayram olarak armağan ettiği bu mutlu günü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz.
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkün önderliğinde Meclisimizin açıldığı bu anlamlı gün, bağımsızlığa ulaşma yolunda milletimizin kendi azim ve kararlılığına inanarak başlattığı var olma mücadelesinin en önemli adımıdır.
Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olma niteliğini taşıyan 23 Nisan günü, kurulan meclisle yapılandırılan demokrasinin çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükseleceğine inanan Atatürk Türk Milletinin aydınlık geleceği olarak gördüğü çocukları sağlıklı, mutlu ve özgür bireyler olarak yetişmeleri ve bu şekilde hayatlarını sürdürmeleri için büyük çaba sarf etmiştir. Bu nedenle bu kutlu günü yarınlarımızın teminatı olan çocuklara armağan etmiştir.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bugüne kadar meclis çatısı altında milletimize emeği geçen tüm meclis üyelerini en derin saygı ve rahmetle anıyor, bu bayramın tüm dünya çocuklarının barış, refah ve huzur içerisinde yaşamasına vesile olması dileğiyle Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf
Hızlı Menü